További segítségért kérem hívja : +36 1 311 60 12 (munkanapokon 8 - 17 óráig) :
  
 
Rólunk
Az eeeBid Kft. mostantól ebidtopay Hungary

Hosszú utat tettünk meg azóta, hogy Magyarországon 2000-ben megalapították az eeeBid Kft.-t és első szolgáltatóként bevezettük a digitális közbeszerzést,valamint a fordított aukciókat.
Önök – az ügyfeleink - segítettek nekünk abban, hogy sikeresek legyünk és a beszerzés, a Purchase-to-Pay, a beszállító-menedzsment, a kockázat- és szerződéskezelési, valamint innovációs megoldások egyik vezető globális szolgáltatójává váljunk.
Tudta Ön, hogy:
 • A Gartner beválasztotta az ebidtopay-t a Magic Quadrant 2022/11-es listájára, a legjobb globális Purchase-to-Pay szolgáltatók közé?
 • A Forrester 2023/7-ben a fenntartható beszerzésről szóló jelentésének tervezetében közzétette, hogy az ebidtopay az egyik legjobb szolgáltató a "Fejlett fenntarthatósági felhasználási esetek" területén??
 • A Spend Matters 2023/6-ban a legjobb megoldásnak minősített minket a CLM, SxM, Sourcing és Source-to-Pay területén, az egymilliárd dollárig terjedő kiadásokkal rendelkező vállalatok számára?
 • A Gartner beválasztott minket a Gartner Magic Quadrant Source-to-Pay 2024/1-ben közzétett listájába - a globálisan a legjobb 10 vállalat egyikeként?
 • A Gartner Peer Reviews 2024/3-ben kimutatta, hogy a Purchase-to-Pay területén az átlagos ügyfélelégedettségünk jobb, mint a walldorfi régió egyik szolgáltatójának?
 • Svájcban, az Egyesült Államokban, Olaszországban, Németországban, Spanyolországban, Kínában, Dubajban, valamint számos más ázsiai, európai és amerikai országban is vannak testvérvállalataink és forgalmazóink?
Ha még nem tudta, akkor itt az ideje, hogy megismerjen minket az "ebidtopay" globális márkanevünk alatt.
Márkanevünk azt jelzi, hogy teljes körű kompetenciával rendelkező szolgáltató vagyunk, a beszerzésben, a Purchase-to-Pay-ben és kockázatkezelésben egyaránt is.
Elérkezett az ideje annak, hogy Magyarországon is megmutassuk új céges arculatunkat és logónkat: az "ebidtopay"-t.
Egyébiránt minden tekintetben olyanok maradunk, amilyennek Ön már megismert minket. Marad tehát
 • a kiváló ügyfélszolgálat,
 • az ügyfélorientált hozzáállás és a megbízható támogatás budapesti székhelyű magyar csapatunktól.
 • Változatlan maradt a tulajdonosok és a vezetők személye is.
Ügyfeleink további előnyökkel számolhatnak, úgymint
 • globális támogatás,
 • egy ismert és jó hírnévvel rendelkező, felfedezésre érdemes, globális és teljes körű szoftver, sok új modullal és funkcióval.
Ha szívesen megismerné az ebidtopay szolgáltatásainak teljes skáláját, és tudni szeretné, hogy az miként javíthatja az Ön kockázatkezelési és innovációs tevékenységét, illetve hogyan növelheti megtakarításait, kérem, vegye fel a kapcsolatot értékesítési csapatunkkal.
Ha többet akar megtudni rólunk, javasoljuk, hogy Látogasson el a www.ebidtopay.hu, valamint a www.ebidtopay.com oldalra is.
Üdvözlettel: Az Ön ebidtopay csapata