További segítségért kérem hívja : +36 1 311 60 12 (munkanapokon 8 - 17 óráig) :
  
 

Az eeeBID Kft.

Az eeebid Szolgáltató Kft. élenjáró információtechnológiai alapú megoldásokat szállító és professzionális tanácsadókból álló beszerzési társaság.

Küldetésünk a partnereinknél történő vállalati kiadáskezelés optimalizálása a stratégiai- és operatív beszerzési folyamatok innovatív fejlesztése által, megtakarítások realizálása és a beszerzési kultúra magasabb szintre emelése.

Tulajdonosaink, az eeebid.com Inc. és az Unicarte.com Software AG, szoftverfejlesztő vállalatoknak köszönhetően tőkeerős és innovatív háttérrel rendelkezünk. A közép-, kelet-európai régióban Magyarországon kívül az eeebid.com Inc. Csehországban és Romániában rendelkezik irodákkal. Tulajdonosaink által további nyugat európai és tengeren túli országokban is rendelkezünk érdekeltségekkel.

Az eeebid cégcsoport hazai láncszeme, az eeebid Szolgáltató Kft., 2001. február 26-án budapesti székhellyel került bejegyzésre a Fővárosi Bíróság Cégbíróságán. Az alapítás óta a régió jelentős e-Beszerzés megoldások szállítójává fejlődtünk. Innovatív eszközeink és szolgáltatásaink magas színvonalon történő ellátása miatt számos magyar és európai nagyvállalat választott minket partneréül.

Tovább »

eeebid Megjegyzések

CapGemini Digitális beszerzés kutatás 2018
    Büszkén és örömmel jelentjük be, hogy idén is elkészült a CapGemini „Digitális beszerzés kutatás 2018” tanulmány, ahol az eeeBID Kft ismét előkelő helyet szerzett a vizsgált kategóriák többségében.

Röviden a CapGeminiről:
    A Capgemini a tanácsadás, technológiai szolgáltatások és digitális átalakulások egyik globális vezetője, az innovációk éllovasa. Célja, hogy az ügyfeleket lehetőségeinek teljes terjedelmével megismertesse a fejlődő felhő alapú, digitális és felületi (platform) világával. Erős, 5 évtizedes örökségére és ipar-specifikus szakértelmére alapozva a Capgemini lehetővé teszi, hogy a szervezetek felismerjék üzleti ambícióikat a szolgáltatások hosszú sorain keresztül, a stratégiától a kivitelezésig. A Capgeminit az a meggyőződés vezérli, mely szerint a technológia üzleti értéke az emberektől és rajtuk keresztül jön létre. A cég egy több mint 40 országban működő, 200.000 csapattagból álló multikulturális vállalat. A csoport 2017-es éves árbevétele 12.8 billió EUR volt.
A tanulmányról röviden:
    A Capgemini 2018-as Digitális Beszerzés Kutatása...

Tovább »

Hírek

Tisztelt Partnerünk!
Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az eeeBID rendszerén 2024.02.20.-án 8:00-tól – 12:00-ig (kedd) javító és fejlesztői csomag kerül feltöltésre rendszer update formájában. Ezért ezen a napon a szerverek és...
Tisztelt Partnerünk!
Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az eeeBID rendszerén 2023.04.28.-án 8:00-től - 16:00-ig (péntek) javító és fejlesztői csomag kerül feltöltésre rendszer update formájában.
Ezért ezen a napon a szerverek és a...
Tisztelt Partnerünk, Tisztelt Érdeklődő!
Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy az eeeBID rendszerén 2022.01.28.-án 8:00-től - 16:00-ig (péntek) javító és fejlesztői csomag kerül feltöltésre rendszer update formájában.

Ezért ezen a napon a szerverek...
Tisztelt Partnerünk, Tisztelt Érdeklődő!
Ezúton szeretnénk tájékoztatni, hogy az eeeBID rendszerén 2021.01.05.-én reggel (kedd) 7 és 8 óra között (CET) új update kerül feltöltésre. Ezért ezen a reggelen a szerverek és...
Tisztelt Partnerünk!
Ezúton szeretnénk tájékoztatni Önt, hogy 2020.10.22.-én 8:00-tól – 16:00-ig (csütörtök) az eeeBID rendszerén, javító és fejlesztői csomag kerül feltöltésre rendszer update formájában. Ezért ezen a napon a szerverek és...

Tovább »