Vélemények

capgemini.jpeg

Bemutatjuk a Supplier Relationship Management (SRM) 2010 – 2011 tanulmány eredményeit, ahol az eeeBID a TOP20 "spend management" szolgáltató között, előkelő helyen található. A megmérettetésben olyan szolgáltatókkal szemben kerültünk megmérettetésre, mint az IBX, vagy a SAP. Az immár nemzetközileg is elismert rendszerünk szolgáltatásait az összes ügyfelünk igénybe veheti, profitálhat a nemzetközi tapasztalatokon alapuló, de magyar igények által is folyamatosan fejlesztett rendszer sajátosságaiból.

Jelen tanulmány az SRM funkcionalitás kérdőív alapján készült. Az elemzés kérdések sorozatán alapul, amelyek célja annak kiderítése volt, hogy a vizsgált szoftverek milyen funkciókat támogatnak. Ahogy a korábbi vizsgálatok alkalmával is, idén a szolgáltatók áttekintése megmutatja a rendszerek közti különbséget a működésében funkcionális szintjén. A vizsgált szolgáltatók némelyike teljes lefedettséget biztosít a vizsgált területeken, mások csak egyes területekre koncentráltak. Habár az összes alkalmazás kiváló, mégis alapvető különbségek lehetnek köztük és nyilvánvalóan eltérő módon működnének különböző szervezetekben.

Az eeeBID rendszerei a legrelevánsabb kategóriákban - a 2009-es évhez hasonlóan - kiváló pozícióban végeztek. Olyan versenytársak között, mint az SAP, IBX vagy Ariba úgy gondoljuk, hogy az "e-tendering" kategóriában a 3., "e-auction" kategóriában a 4. helyezésünk rendkívül előkelőnek számít! A teljes dokumentum megismerhető, megtekinthető, érdeklődés esetén lépjen kapcsolatba irodánkkal. További információk a CapGemini honlapján!tarandus50.jpg

A Tarandus Kft vezető munkatársai korábban – más keretek között – már sikeresen dolgoztak együtt az eeeBid-del. Újonnan indult vállalkozásunk is igénybe vette a társaság szolgáltatásait, és már első alkalommal a megszokott, magas színvonalú kiszolgálásban részesültünk. (Tolnai Tibor, gazdasági igazgató – Tarandus Kft. )


mal_logo.jpg

Az eeeBid Kft-vel a megalakulásuktól fogva együtt dolgozunk. A cég munkatársai magasfokú szakmai felkészültségről tesznek nap mint nap bizonyságot. Segítőkészségük kiemelkedő, maximálisan rugalmasan és pozitívan állnak a megoldandó feladatokhoz. (Kovács Csaba értékesítési és minőségügyi vezető - MAL Zrt. )


dreher_logo50.jpg

Az eeebid Kft-vel több, mint 2 éve dolgozunk együtt. Szakmai hozzáértésük magas színvonalú, az egyes versenyeztetések esetében mindig segítőkészek, rugalmasak voltak. Elektronikus aukciók bonyolítása során mindig az adott feladatra koncentráltak és bármilyen felmerülő probléma esetén azonnal reagáltak. (Kun Csabáné beszerzési specialista - Dreher Sörgyárak Zrt.)


dabas_cimer_50.png

Dabas Város Önkormányzata egy elektronikus beszerzéssel, árlejtéssel foglalkozó konferencia eredményeként kezdett együtt dolgozni az eeebid Kft-vel. Mára számos sikeres beszerzési versenyeztetésen vagyunk túl, pl. papír-, írószer, irodaszer, tisztítószer, telefon és internet szolgáltatás, melynek eredményeként tízmilliós nagyságrendű megtakarítást ért el az önkormányzat az éves működési költségeiben. (Máthé Márk, közbeszerzési szakértő, Dabas Város Önkormányzata)