További segítségért kérem hívja : +36 1 311 60 12 (munkanapokon 8 - 17 óráig) :
  
 

Hírek

2019. március 27. Alkalmazás frissítés

Az eeebid rendszerbe fejlesztések kerültek fel update formájában.. Az eeebid Szerződésmenedzsment egy általános megoldás bármilyen szerződés létrehozására, értékelésére, jóváhagyására, tárolására és végrehajtására. Ezt beszerzési szerződésekhez, adásvételi megegyezésekhez és bármilyen típusú jogi dokumentumokhoz lehet használni. 2019-ben számos új funkció került beépítésre a szerződés kezelés modul legfrissebb verziójába.
Ez magában foglalja:
• Egy fejlesztett munkafelületet modulban, ami az üzleti feltételekez kapcsolódó naptári határidőket tudja kezelni a helyi munkanapokra és a munkatársak elérhetőségére való tekintettel.
• Egy a rendszerbe épített online szövegszerkesztőt, ami a Microsoft Word-ben előkészített docx fájlok online felülvizsgálatát teszi lehetővé. Online docx dokumenumokat is létre lehet hozni, ezzel is segítve a gördülékeny munkamenetet a folyamatban érintettekkel, akik Microsoft Word-ben dolgoznak.
• Egy hatékony prioritást kezelő-motort, ami a sűrgős státuszal ellátott szerződéseket a kollégák munkafolyamatában előre helyezi.